A Zsűri meghozta döntését! Játékunk nyerteseiről tájékozódhatsz a Nyertesek gombra kattintva!
dobozok száma
18733

A versenyről

 

Csatlakozz, és tervezd meg a SPAR tej új külsejét!

Tedd próbára művészi vénád, és legyél te a SPAR tej új külsejének megalkotója! Április 12-től tiéd a lehetőség. 3 heted van arra, hogy tervezz, elkészült művedet megoszd az interneten, és minél több szavazatot szerezz.

Tervezési időszak: Április 12 – Május 3.
Szavazás: Május 4 – Május 10.

 

Hogyan tudsz tervezni?

Egyszerűen. Tervezőfelületed mesebeli jelenetekből, illetve a 3 dimenziós tejesdobozból áll. Ahhoz, hogy a dobozod felületét testre szabd, egyszerűen húzd át a jelenetekből a tárgyakat és figurákat a dobozodra. Figyelem: 3 dimenziós dobozt tervezel, ennek megfelelően viselkednek a dobozra helyezett figurák. 

Doboztervedet bármilyen szögben megtekintheted 3 dimenzióban. Ehhez a képernyő felső részén található csúszkát kell mozgatnod.

Minden elem, amit a dobozra helyezel, tovább szerkeszthető. Használd az eszköztárat a képernyő jobb oldalán, és el tudod forgatni , mozgatni, át tudod méretezni, vagy meg tudod változtatni az elem színét.

A legegyszerűbb, ha a tervezést a háttérszín kiválasztásával kezded. Használni tudsz 11 alapértelmezett hátteret minden mesebeli jelenetből, vagy egyéni háttérszínt is beállíthatsz.

Hogyan tudsz nyerni?

Minden tejesdoboztervőnk esélyes az értékes nyereményekre. 3 hét tervezés és szavazás után még egy ráadás szavazóhét következik. A 100 legtöbb szavazatot gyűjtött terv a zsűri színe elé kerül, ők pedig kiválasztják a 3 győztest.

Zsűri >>

Mit kell tenned, hogy nyerj? Légy kreatív, tervezz tejesdobozt, és tölsd fel oldalunkra. Buzdítsd szavazásra ismerőseidet is, hiszen a szavazók számára is készültünk értékes nyereményekkel!

Díjak >>

 

Általános iskolás vagy?

Különleges játékkal készültünk neked és általános iskoládnak. Segítsd hozzá iskoládat 1200 liter liter SPAR tejhez, magadnak pedig nyerj egy tejfehér iPhone-t!

Legyen tiéd a tejhatalom!

Információk az iskolák versenyéről >>